Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H COSMOTE TV ανανέωσε τα δικαιώματα της Premier League μέχρι το 2022

*
Η COSMOTE TV ανακοίνωσε πως ανανέωσε τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της Premier League έως και το τέλος του 2022. Οι συνδρομητές της πλατφόρμας θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πάνω από 230 αγώνες σε ζωντανή μετάδοση κάθε αγωνιστική περίοδο, αριθμός που είναι σαφώς μεγαλύτερος από τους 200 που παρακολοθούσαμε μέχρι και φέτος. Μέσα από τα κανάλια COSMOTE SPORT, αλλά και τις on demand υπηρεσίες COSMOTE TV GO και COSMOTE REPLAY TV, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα απολαμβάνουν όλη την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Αγγλίας. «Με χαρά ανανεώνουμε τη συνεργασία μας με την Premier League για την αποκλειστική μετάδοση του Αγγλικού πρωταθλήματος στην Ελλάδα, όπου έχει φανατικά κοινά. Η COSMOTE TV είναι η τηλεοπτική στέγη των δημοφιλέστερων σήμερα διοργανώσεων σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, μηχανοκίνητα, κ.ά. Οι φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθούν τα κανάλια COSMOTE SPORT, σε όποια συσκευή και για όσο διάστημα επιθυμούν, ακόμη και με ημερήσιο πάσο», σχολίασε ο Δημήτρης Μιχαλάκης, Executive Director COSMOTE TV.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*